Forgatási helyszínt keresünk

2014. július 27.

Az "Intervilles" több mint ötven éve az egyik legsikeresebb játékos vetélkedő Franciaországban, de 12 éve világszerte is kivételesen népszerűvé vált a következő országokban: Kína, Oroszország, Dél-Afrika, Egyesült Királyság, Németország, Katar, Portugália, Malajzia, Thaiföld, Vietnám, Ausztrália, Spanyolország, Cseh Köztársaság, Örményország.

Az Intervilles, melynek nemzetközi változata jelenleg "The Biggest Game Show in the World" címen fut, lehetőséget teremt arra, hogy különböző országok szórakoztató formában mérettessék meg csapataikat egymás ellen. A koncepció hatalmas sikert aratott a résztvevő országokban. Így például 2005 óta Kínában és Oroszországban is a legsikeresebb televíziós műsor, ami csak 1 évad esetén több mint 1 milliárd kontaktot jelent.

A 2014-es évad sikerére alapozva a Mistral Production és a NuMuvee Hungary Kft. olyan magyarországi városokat keres, amelyek forgatási helyszínt kínálva szívesen lennének partnerek a "The Biggest Game Show in the World" - Játék határok nélkül - következő évi forgatásában.

Legyen a partnerünk!

A forgatás nagyjából 10-12 ezer négyzetméteres, elkerített alapterületet igényel, amely tartalmazza az irodákat, öltözőket, étkeztetést és egyéb kiszolgáló egységeket. Ezen belül a játéktér minimális alapterülete 65x65 méter, amelynek festhető felületű, szintezett, nagy teherbírású területnek kell lennie. A produkcióval nagyjából 500 fő érkezik a helyszínre, akik számára - a forgatás másfél hetes ideje alatt - 5000 vendégéjszakát kell tudni biztosítani helyi vagy környékbeli szállodákban. A forgatási helyszínt biztosító településtől erkölcsi, adminisztratív és anyagi támogatást remélünk.

A produkció a fenti követelményekért cserébe a házigazda szerepét vállaló településnek kivételes megjelenési lehetőséget biztosít világszerte, de közvetlen gazdaságélénkítő hatása is van, a helyben megrendelt szolgáltatásoknak köszönhetően.

Részletes tájékoztató anyagért vegye fel velünk a kapcsolatot a numuvee@numuvee.com e-mail címen!